TI-POD - EP #42: Kunstig intelligens

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #42: Kunstig intelligens

Kunstig intelligens, A.I. eller machine learning.

Ordene fyger omkring derude: Nogle gange lyder det som om, det vil kunne skabe ufattelig vækst og andre gange, at det er svært at kontrollere – både etisk og teknologisk.  

Vi har inviteret min kollega Rasmus Hasle, til en snak om kunstig intelligens og han vil guide os igennem junglen af algoritmer, begreber og data. Rasmus abejder til daglig som faglig leder i Center for Robotteknologi på Teknologisk Institut. Her er hans hovedområde kunstig intelligens og hvordan han kan hjælpe især produktionsvirksomheder med at optimere deres processer v.h.a. af kunstig intelligens og robotteknologi.

Lyt med og find ud af hvad kunstig intelligens eller A.I. har med filosofi at gøre, og hør, hvorfor Europa faktisk er et ”trygt” etisk område at arbejde med kunstig intelligens.

Lyt til episode #42 her:

Vil du vide mere udbyder vi følgende kurser inden for emnet: 

Læs også følgende artikel: 

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt