TI-POD - EP #43: Salgsrobusthed og salgsmodenhed

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #43: Salgsrobusthed og salgsmodenhed

Salgsrobusthed og salgsmodenhed

Ofte kan man høre frasen - ”du er da den fødte sælger” – det er som om, der er konsensus om, at der findes et særligt sælger-DNA.

Og det kan sagtens være at nogle personlighedstyper har det lidt nemmere med sælgerrollen end andre – men det er faktisk ikke noget, der bare kommer af sig selv. Jeg har derfor inviteret Alexandra Svarre, til en snak om salgsmodighed og robusthed, som er essentielt for at få succes som sælger – for nogle gange vil det gå nedad – og så er det vigtigt at man løbende har arbejdet med sin modighed og robusthed

Alexandra arbejder til daglig med salgscoaching og træning – og hendes budskab er, at salg primært handler om en mental indstilling og stolthed.

Lyt med og få hendes bedste boganbefaling til sælgere, og hør, hvorfor det kan være et super fint salgstrick at udfordre dine kunder.

Lyt til episode #43 her:

Vil du vide mere udbyder vi følgende kurser inden for emnet: 

Læs også følgende artikel: 

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt