TI-POD - EP #47: Office 365 og cloud - hvad betyder det for måden, vi arbejder på?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #47: Office 365 og cloud - hvad betyder det for måden, vi arbejder på?

Cloudbaserede løsninger er mere end bare en teknologisk mulighed, der arbejdes med i it-afdelingerne – det er det også, men ude i organisationen sidder der nogle brugere, som ofte skal ændre deres adfærd, når det nye system skal implementeres. Og det, at der er tale om en cloudløsning giver nogle muligheder for at gentænke arbejdsprocesser og tværfagligt samarbejde, fordi løsningerne er meget mere fleksible, transparente og har en form for samtidighed i sig.

Vi har talt med Michael Bosholdt, der de sidste mange år har arbejdet med at implementere cloudløsninger – herunder især Office 365 i virksomheder, og hans pointe er, at for at høste de store frugter af cloudløsninger på brugersiden, er et enkelt brugerkursus ikke nok.

Lyt med og hør, hvad der skal til for at det fulde udbytte af en cloudinvestering

Husk at hvis du abonnerer på denne podcast får du automatisk notifikationer, når der kommer en ny episode.

Lyt til episode #47 her:

Se kurser om Office 365 på brugerniveau her:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt