Er du underviser eller uddannelsesplanlægger inden for fremstillingsmetoder og teknologi, og ønsker du at blive klogere på den verden dine studerende kommer ud i efter endt uddannelse er dette kursus lige noget for dig!
I dette kursus får du undervisning, praktiske øvelser, opgaver og eksterne besøg til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der beskæftiger sig med Industriel 3D-print. Læs mere om programmet for kurset i nedenstående.
(Ret til ændringer forbeholdes)
Kurset er forbeholdt personer, der skal planlægge eller forestå undervisningen i Industriel 3D-print på Akademiuddannelser, Erhvervsuddannelser, Voksen- og efteruddannelser m.fl. Det kan for eksempel være dig, som underviser på en af ovenstående uddannelser og allerede er bekendt med teknologier som FDM-print – men ønsker at vide mere om de krav og behov, der er i industrien samt de 3D-printteknologier som bruges her, og som de studerende formentlig kommer til prøve kræfter med efter endt uddannelse.
Faglig og personlig interesse for området Industriel 3D-print. Det vil være en fordel, men ikke en nødvendig forudsætning, at deltagerne har erfaring med 3D-CAD og brugen af FDM-printere (eller andre 3D-Print-teknologier). På kurset bevæger vi os videre fra FDM-teknologien og kigger ind i mere avancerede industrielle printteknologier (både plast og metal).
Pris pr. deltager: kr. 6.900 + moms pr. deltager
Max. 18 personer (ved for få tilmeldinger aflyses forløbet)
Undervisning, praktiske øvelser, opgaver og eksterne besøg til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der beskæftiger sig med 3D-print. Deltagerne får herved en introduktion til alle elementer af produktion med 3D-print til industrielt brug - både i forskellige metaller og i plast. Det dækker alt fra design for 3D-print, over produktionsforberedelse og bygning af emner, til efterbearbejdning og kvalitetskontrol. Områder som kursistens studerende forventes at kende til i arbejdet med Industriel 3D-print i den danske industri.
Pris pr. deltager: kr. 6.900 + moms pr. deltager
Max. 18 personer (ved for få tilmeldinger aflyses forløbet)
Kurset afholdes på fysisk på Teknologisk Institut i Aarhus med virtuelt besøg hos industrivirksomhed samt ekskursion til undervisningsinstitution (hvor deltagerne selv forestår transport – samkørsel kan evt. aftales).
2 x 2 dage
AM-LINE 4.0-projektet og kurser herunder er støttet af Innovationsfonden
Henning Henningsen er uddannet civ.ing., M med speciale i produktudvikling samt HD(O) med speciale i strategisk planlægning. Gennem mange års arbejde som projektleder, udviklingschef og bestyrelsesmedlem har han opnået stor teknisk indsigt og forretningsmæssig forståelse. Henning har arbejdet med AM siden midten af halvfemserne, bl.a. med udvikling af SLA-maskiner, hvor han også har fået udstedt patenter.
Mads Østergaard er uddannet maskiningeniør og har desuden en HD i organisation og ledelse. Mads arbejder til dagligt med projektledelse, konstruktion og drift inden for AM. Mads har opbygget sine kompetencer igennem ansættelse i markedsledende virksomheder i den danske industri.
Thomas Westersø er uddannet maskiningeniør med speciale i materiale- og produktionsteknologi og arbejder til dagligt med produktudvikling med fokus på materialer og design til AM. Thomas er nyuddannet og bidrager dermed med den nyeste viden fra universitetet.
Aarhus 1. - 30. november 2022 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk