Novel Food – Få styr på reglerne for nye fødevarer
Er du interesseret i at udnytte sidestrømme fra din produktion til nye fødevareprodukter?
Så er dette webinar lige noget for dig!
Virksomheder, der arbejder med eller overvejer at udvikle fødevarer baseret på fx sidestrømme, og som har behov for indsigt i de gældende regler for novel food.
Formålet er at give deltagerne et solidt overblik over Novel Food-lovgivningen, herunder hvornår en fødevare betragtes som ‘novel’, hvordan ansøgningsprocessen foregår, samt hvor man kan finde yderligere information og rådgivning. Undervejs vil der være fokus på de vigtigste definitioner, processer og aktører, ligesom deltagerne får mulighed for dialog og afklaring af egne spørgsmål, så de er bedre rustet til at arbejde videre med nye og innovative fødevarer i deres virksomhed.
Formålet med projektet er at hjælpe virksomheder med at omdanne underudnyttede sidestrømme fra fødevareproduktionen til værdifulde, markedsparate produkter. Dermed reduceres madspild og miljø- samt klimaaftryk, samtidig med at konkurrenceevnen hos danske fødevareproducenter og relaterede industrier, såsom proces- og teknologileverandører samt transportører, styrkes. Webinaret afvikles som en del af projektet Food Upcycling, som Industriens Fond står bag.
Virtuelt kursus 29. august 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk