Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar: Introduktion til Simplimize

11. januar 2023 Webinar
15. marts 2023 Webinar
23. august 2023 Webinar
22. november 2023 Webinar
DKK  0
Nr. 12713 A
3,6
Meget godt
10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Gør ligesom over 100 andre og tilmeld dig webinaret "Introduktion til Simplimize". På en time får du indblik i, hvordan Simplimize har hjulpet over 50 virksomheder med at forenkle deres produktprogram, du hører om dine muligheder for uddannelse inden for metoden samt hvordan du kommer i gang med at Simplimize din virksomhed.

Simplimize er en operationel fremgangsmåde til forenkling af virksomheders produktprogram. Metoden og værktøjerne har allerede opnået dokumenteret effekt hos mere end 50 virksomheder. Virksomhederne har fået en lavere kapitalbinding og hurtigere levering - men det bedste er, at de nu udvikler og lancerer nye produkter med en uhørt træfsikkerhed i markedet og med en hastighed de ikke havde turdet drømme om.

Al optimering starter med forenkling. Så enkelt er det.

Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.

Tanken bag Simplimize er i sig selv ikke ny men ved at samle kendt viden i en operationel tilgang med konkrete værktøjer, fungerer Simplimize som den røde tråd der forenkler dit produktprogram og optimerer din forretning. Samtidig får din virksomhed et fælles sprog på tværs af salg, produktion og udvikling.

På dette webinar bliver du præsenteret for baggrunden for Simplimize og de værktøjer, som fremgangsmåden indeholder. Derudover får du et bredt overblik over alle mulighederne for at blive Simplimized, herunder hjælp fra de certificerede konsulenter, interne Simplimize oplæg samt mulighederne certificering og uddannelse.

Deltagerprofil

Webinaret er for alle, der enten arbejder med eller har interesse i optimering af produktion, planlægning og logistik.

Udbytte

  • Du får indblik i baggrunden for Simplimize.
  • Du bliver præsenteret for metoden Simplimize og de 6 værktøjer.
  • Du lærer at forstå hvor kompleksiteten i din virksomhed stammer fra.
  • Du får overblik over alle de muligheder der er for at blive Simplimized af certificerede Simplimize-konsulenter.
  • Du får overblik over dine muligheder for uddannelse og certificering inden for Simplimize.

Simplimize Introduktion

 

Anmeldelser af Webinar: Introduktion til Simplimize

3,6
 
Meget godt Baseret på 10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Udemærket
Mindre godt
Ikke godt

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Simplimize Academy

Dette webinar er en del af Simplimize Academy. Simplimize Academy tilbyder uddannelser til blandt andre projektledere, topledere og konsulenter. Dette webinar informerer om dine muligheder for certificering inden for Simplimize Academy, som består af:

Yderligere information

www.simplimize.dk

25656
Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere.

Vælg dato

Webinar
11. januar 2023
Webinar
15. marts 2023
Webinar
23. august 2023
Webinar
22. november 2023
Webinar
17. januar 2024

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk