Kurser

Webinar: Realiser potentialet i Facilities Management

Realiser potentialet i Facilities Management (FM). FM handler ikke længere blot om omkostningsreduktion, men derimod om at skabe værdi for virksomheden. Og der er et kæmpe potentiale i langt de fleste virksomheder.

Udbytte

Webinaret er fra kl 10-11 og det giver dig:

  • Introduktion til FM som værdiskabenede proces, og den værdi din virksomhed kan få ved at arbejde med struktureret FM
  • Introduktion til metoder og værktøjer i FM-værktøjskassen
  • Information om kursus- og uddannelser inden for FM
  • Case-eksempler på værdien af at arbejde med FM - fra tidligere deltagere på Teknologisk Instituts FM-uddannelse
  • Overblik over Teknologisk Instituts FM-uddannelse: opbygning, faglighed og efterfølgende netværksmuligheder mv.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til en af landets dygtigste FM-eksperter: Poul Henrik Due

Underviser

ped

Poul Henrik Due er gennemgående kursusleder og faglig ansvarlig på uddannelsen. Til daglig er Poul Henrik chefkonsulent hos Leif Hansen bygherrerådgivning ApS i Ballerup. Han har gennem de sidste 15 år været med til at sætte FM på den danske dagsorden, og har mange års erfaring med rådgivning i optimering af FM-opgaverne i offentlige og private virksomheder. Poul Henrik har derudover i perioden 2001 til 2013 gennemført udviklingsprojekter i regi af DFM-netværk og Center for Facilities Management inden for trivsel i bygninger, FM i kommuner, og et drifts- og brugervenlig byggeri.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager online via din computer, tablet eller smartphone.

Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren, værten og tidligere deltagere. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Du kan få svar på typiske spørgsmål i forbindelse med webinare - se alle spørgsmålene om webinar her.

Facilities management (FM) er en systematisk og strategisk måde at se på alle de aktiviteter og services, der understøtter kerneaktiviteterne – nogle steder omfattende alt fra IT til kantine, reception og udearealer, andre steder i form af ejendomscentre, som håndterer administration, serviceaftaler, byggesager, drift og vedligehold, f.eks. energieffektiviseringstiltag, i virksomhedens eller kommunens ejendomme.

Teknologisk Institut er den eneste udbyder af et sammenhængende FM-forløb, som kombinerer teori og praksis. Siden denne unikke uddannelse blev udbudt første gang i 2003, er mere end 100 deltagere blevet uddannet i Facilities Management

Uddannelse: Facilities Management Uddannelsen

Webinaret er en kort forsmag på uddannelsen "Facilities Management". Læs mere om forløbet “Facilities Management Uddannelsen”.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

 
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på