Andre test med kloak- og afløbskomponenter

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Rørcentret

Andre test med kloak- og afløbskomponenter

I forbindelse med dokumentation af produkters egenskaber, som krævet i Bygningsreglementet samt i forbindelse med CE-mærkning af afløbsprodukter, gennemfører Teknologisk Institut prøvning af en række andre produkter efter danske og europæiske standarder, se nedenfor.

Når det drejer sig om prøvning af nye produkter eller afløbskomponenter, kan Teknologisk Institut medvirke ved produktudviklingen. Ved produktudvikling og med henblik på frivillige godkendelser påtager Teknologisk Institut sig at varetage rekvirentens interesser fra produktidé til godkendelse. Teknologisk Institut har fx arbejdet med pumper, renoveringssystemer og komponenter til rensning af regnvand.

I forhold til test af klimatilpasningsprodukter henvises til:

Laboratorieydelser

Vores eksperter og specialister har stor erfaring med teknologier, standarder og markedsforhold samt potentialer for de forskellige typer af kloak- og afløbskomponenter.

Vores medarbejdere rådgiver dig gennem hele processen og udfører forskellige typer for prøvninger.

Kontakt os for at få mere at vide om dine muligheder inden for test af: