Processer til plastfremstilling

Peter  Sommer-Larsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 09.

rød

Processer til plastfremstilling

Få kontakt til nye kunder og opdag nye markeder i samarbejde med Teknologisk Institut.
Vi kan bane vejen for nye salgs- og udviklingsmuligheder.

Hos Teknologisk Institut har du muligheden for at udvide dit netværk af potentielle kunder.
Når du stiller dit udstyr op til demonstration hos Teknologisk Institut får du direkte adgang til de mere end 10.000 danske og internationale kunder fra en lang række brancher, som vi arbejder sammen med hvert år.

Gennem Center for Plast og Emballage får du en unik mulighed for at komme i kontakt med virksomheder fra store dele af den danske og internationale plastindustri. I centrets daglige arbejde anvender og demonstrerer vi dit udstyr til vores kunder og partnere. Udstyret kan desuden få en væsentlig rolle i vores forskningsarbejde (med publicering af videnskabelige artikler).
Vi vil sandsynligvis også kunne anvende dit udstyr som en del af vores kursus- og undervisningsaktiviteter, fx i sprøjtestøbning. Det vil være med til at markedsføre udstyret til brug i state-of-the-art anvendelser og præsentere det til vores partnere. Mange af vores partnere bruger kurserne til at holde sig opdateret om nye tiltag, teknologier og udstyr inden for plast. Forskere og ingeniører på Teknologisk Institut tager ofte del i udviklingen af nye materialer og produkter.

Center for Plast og Emballage etablerer løbende nye faciliteter til forarbejdning og pilotproduktion.
Det gør det muligt for centret at demonstrere forarbejdning af materialer og produktion af komponenter til vores kunder og partnere som typisk er store virksomheder, der løbende søger efter at være med helt fremme i forhold nye produktionsteknologier, og små virksomheder, der med hjælp fra vores eksperter, kan øge produktionen ved at anvende avanceret teknologi.

Center for Plast og Emballage arbejder på flere forsknings- og udviklingsprojekter, og vi tilbyder rådgivning, prøvninger og skræddersyede kurser til alle brancher, fx plast-, komposit-, medicoteknologi-, pulver- og energiteknologiområdet.