Smagsbeskrivelser af fødevarer

Marlene Schou Grønbeck

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 02.

Prøvning i sensorisk laboratorie

Smagsbeskrivelser af fødevarer

Sensorik i virksomheden

Som fødevarevirksomhed er det vigtigt at udvikle og producere produkter med den ønskede spisekvalitet. Derfor kan sensorik være et vigtigt redskab til at få et større indblik i produktkvaliteten dels under produktudvikling og dels i den løbende kvalitetsvurdering. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed i gang med at bruge sensorik som et aktivt redskab.

DMRI tilbyder skræddersyede forløb målrettet den enkelte virksomhed, hvor vi hjælper jer med at:

  • Komme i gang med at bruge sensorik med jeres eget in-house panel (oprette panel, valg af metoder, prøveforberedelse, databehandling mm.)
  • Optimere igangværende sensorik i virksomheden
  • Validere jeres in-house panel op mod et akkrediteret panel med jeres produkter

 

Akkrediteret smagspanel beskriver dine produkter

DMRI kan tilbyde sensoriske bedømmelser af jeres produkter. Vi har et sensorisk laboratorium, som er akkrediteret under DANAK i henhold til DS/EN ISO/IEC 17025. Vi har et trænet smagsdommerpanel tilknyttet, som har mange års erfaring med at beskrive og bedømme produkter objektivt.

smd2

Et professionelt smagspanel kan:

  • Beskrive og kvantificere produkternes mest fremtrædende karakteristika
  • Sammenligne jeres produkter op mod konkurrenternes
  • Sammenligne produkter ved skift af fx procesforhold eller råvareleverandør  

 

 

Systematisk tilberedning af dine produkter

Det sensoriske laboratorium råder over et stort industrikøkken med akkrediteret udstyr (ovne, kipsteger, sousvide kar mm). Vi tilbyder systematiske, standardiserede tilberedningsforsøg, der kan dokumentere ønskede parametre som fx tilberedningssvind.

Vi opsamler data fra tilberedning, tager foto af produkterne mm., og vi regner gerne statistik på data.