Udstillingskølemontrer

Hans  Walløe

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 72.

Display cabinets

Udstillingskølemontrer

Laboratoriet for energieffektivitet udfører akkrediteret test af alle typer for udstillingskølemontrer i forskellige former og størrelser og med flere funktioner. Herudover udfører laboratoriet evaluering og arbejder med udvikling af design og teknologi. Typerne af udstillingskølemontrer omfatter flaskekølere med glasdøre, ølkølere, vinkølere, iskølere, åbne flaskekølere med gardin – og mange flere.

Ecodesign og energimærkning

Studier udført af den Europæiske Kommission viser, at professionelle og kommercielle køle- og frysemøbler, som f.eks. udstillingskølemontre, er egnet til at blive omfattet af ecodesign- og energimærkningskravene, og ved at forbedre dine produkters design kan du reducere miljøbelastningen og opnå energibesparelser. Energiforbruget kan ofte reduceres med mere end 50%. Ecodesign- og energimærkningskravene for disse produkter er dog stadig under udarbejdelse. De første krav forventes at træde i kraft i 2019.

Laboratorieydelser

Laboratoriet for energieffektivitet er akkrediteret til test af professionelle og kommercielle køle- og frysemøbler i henhold til følgende internationale standarder:

  • Akkrediteret test iht. EN/ISO 23953
  • Test iht. EN 16902
  • Test iht. Forordning 2015/1095 og Forordning 2015/1094
  • Rådgivning vedr. anvendelse af naturlige kølemidler
  • Energioptimering
  • Termodynamiske simuleringer
  • R&D projektsamarbejde og -partnerskab

Her kan du læse mere om professionelle og kommercielle køle- og frysemøbler.

Pris

Kontakt os for et tilbud på de forskellige opgaver.