Mindre madspild gennem teknologi

Sheena Ricafranca Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 84.

grafik om madspild. Gør kål på madspild

Mindre madspild gennem teknologi

Madspild er et kendt problem i fødevareindustrien. Teknologisk Institut hjælper virksomheder med at minimere madspild gennem alt fra upcycling til emballage.

Madspild er en global udfordring. Op til 1/3 af al mad, der produceres i verden, bliver enten kasseret eller beskadiget, før det overhovedet kommer ud til forbrugerne. Det svarer til 1,3 mia. tons spildt mad om året. Fødevaretabet spilder ressourcer som jord, vand og energi og resulterer i øgede mængder drivhusgasser.

Madspild i fødevareindustrien
I en tid med stort fokus på bæredygtighed, upcycling og ansvarligt forbrug af ressourcer ønsker mange fødevarevirksomheder at minimere deres madspild. Teknologisk Instituts specialister kan hjælpe dig med at minimere spild i hele fødevareværdikæden.  

Rådgivning, tests og faciliteter
Der er utallige muligheder for at minimere madspild i fødevareværdikæden. Vi kan hjælpe dig i mål inden for en lang række områder. Du finder et udvalg i oversigten her.

Samarbejd med os
Kontakt os, hvis du er interesseret i at minimere madspild i din fødevarevirksomhed. Vi kan hjælpe dig med alt fra kommercielle opgaver til samarbejde og financiering af et forsknings- eller udviklingsprojekt.

Få vendt dine udfordringer og muligheder. Så sender hun dig videre til den rette specialist. Du kan få fat på hende gennem kontaktformularen.