Pilotproduktion af emballager

Alexander Leo Bardenstein

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 38.

Billedet forestiller forskellige emner af formstøbt papir

Pilotproduktion af emballager

Emballage og pakning er en væsentlig del af alle produkter. Ved mange produkter er emballagen den eneste del af produktet, der er forskellig fra andre produkter.

Emballagen er også ekstrem vigtig i detailhandlen, der i høj grad benytter sig af selvbetjenings princippet. I mange tilfælde er emballagen ”sælgeren” af produktet. Derfor har virksomhedernes salgs- og markedsføringsafdelinger et stort fokus på emballagen.

På den anden side er det begrænset hvad virksomhedens eksisterende pakkeanlæg kan producere. Eller også ”koster” ændringer dyrt at gennemføre i en løbende produktion.

Pilotanlæg A

Som et alternativt tilbyder Teknologisk Institut pilotpakning af alle typer af produkter – inkl. fødevare. Teknologisk Instituts pilotpakkeanlæg er godkendt af myndighederne til at producere fødevare til efterfølgende afprøvning og pilotsag i detailhandlen.

Teknologisk Instituts pilotpakkeanlæg kan fremstille nye emballagematerialer, konvertere emballagematerialerne til pakninger af forskellig type og fylde produkter, samt forsegle disse produkter under godkendte betingelser.

Pilotpakkeanlægget er selvfølgelig ikke så effektivt som en specialiseret pakkelinje, men mere fleksibel. Under alle omstændigheder er pilotpakning både billigere, mere fleksibel og hurtigere end at producere noget nyt på en eksisterende specialiseret pakkelinje.

Teknologisk Institut har følgede pilotudstyr til emballage

Kom og se Teknologisk Instituts pilot-pakning