Automatisering af sterilcentraler - Værdi

Karsten Thornø Ahrentsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 39.

Automatisering af Sterilcentraler

Automatisering af sterilcentraler - Værdi

Værdien af automatisering er ikke til at komme uden om, idet der bliver frigivet resurser til personalet, således andre arbejdsopgaver kan tænkes ind og tildeles flere resurser.

Projektet med automatisering i Sterilcentralen på Gentofte Hospital, har tydelig vist at der er mulighed for at udvikle området yderligere, og erfaringerne herfra er bedre sporbarhed, reduceret genbehandling af instrumenter når OP og Sterilcentral får afstemt operationskort, bedre samarbejde ved synliggørelse af rollefordeling i forbindelse med valg af instrumenter,  fuld kontrol over instrumentforbruget via statistik,  levering til tiden med korte leveringstider og stor reduktion i tunge løft , betyder færre sygedage som følge af bedre arbejdsmiljø.

Hygiejnen forbedres, idet persongenererede partikler tages bort fra instrumenterne, og rengøring af lagerområde kan reduceres eller simplificeres.