Bliv bedre til selv at lave sensoriske bedømmelser

Marlene Schou Grønbeck

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 02.

Bliv bedre til selv at lave sensoriske bedømmelser

Teknologisk Institut har igennem mange år arbejdet professionelt med smagsbedømmelse. På baggrund af denne erfaring kan vi skræddersy et kursus, der passer lige præcis til din virksomhed.  Du samler et hold af kollegaer, der kunne have interesse, og så kommer vi ud til jeres virksomhed. Eller måske er det kun dig og så kan du komme hos Teknologisk Institut i Taastrup til et one-to-one kursus. Vi kan tilbyde kurser indenfor:

 

Sensorik i virksomheden

At opbygge et sensorisk panel i virksomheden er første skridt på vejen til at gennemføre objektive bedømmelser af produkters spisekvalitet. Ved at bruge viden om sensorik er det muligt med nogle enkle redskaber at sikre en valid vurdering af en virksomheds produkter, til fx at fastholde et givet kvalitetsniveau eller sikre en succesfuld produktudvikling. Fordelen ved at opbygge sit eget panel er, at det altid er ved hånden, når der skal laves en smagsvurdering.

Kontakt Camilla Bejerholm CB@teknologisk.dk og få et kursustilbud til netop din virksomhed

 

Udarbejdelse af sensoriske produktspecifikationer

I forbindelse med sensorisk kvalitetskontrol skal der udarbejdes specifikationer, som produkterne holdes op imod. Specifikationerne sikrer, at bedømmere har ens definition af produktegenskaber. Dette resulterer i en mere ensartet bedømmelse fra gang til gang.

Se mere om kurset her

 

Sensoriske fødevarebedømmelser one-to-one

Efter blot én dags instruktion vil du være i stand til selv at gennemføre sensoriske fødevarebedømmelser i din virksomhed. DMRI Teknologisk Institut i Taastrup tilbyder målrettet instruktion one-to-one, som vil gøre dig i stand til at gennemføre sensoriske bedømmelser på en nem, tidsbesparende og økonomisk måde.

Se mere om instruktionen her