Sensoriske bedømmelser

Marlene Schou Grønbeck

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 02.

sensorik

Sensoriske bedømmelser

 

- til dig, der er igang med sensoriske bedømmelser

Teknologisk Institut har gennem mange år arbejdet professionelt med sensoriske bedømmelser og spisekvalitet. På baggrund af denne erfaring kan vi skræddersy et kursus eller forløb, der passer præcis til jeres virksomhed. I vil under kurset blive introduceret til sensorik (det er faktisk en anerkendt videnskab), få nogle konkrete værktøjer til selv at kunne udføre sensoriske test, og opnå en forståelse for, hvordan data nemt kan behandles.

Kurset tager udgangspunkt i jeres produkter, arbejdsgange og eventuelle udfordringer. Vi kan komme til jer (det giver ofte mulighed for flere kollegers deltagelse), eller kurset kan afholdes på DMRI i Taastrup (mulighed for at se et sensorisk akkrediteret laboratorium).

 

- til dig, der skal implementere sensoriske bedømmelser for første gang

”Hvor svært kan det der med at smage egentlig være?” Den opfattelse af sensorik hører vi desværre ofte. Sensorik er da heller ikke svært – når bare man ved, hvad man gør.

At opbygge et sensorisk panel i virksomheden er første skridt på vejen til at gennemføre objektive bedømmelser samt beskrive produkters sensoriske egenskaber og den overordnede spisekvalitet. Ved at bruge viden om sensorik er det muligt med nogle enkle redskaber at sikre en valid vurdering af produkterne, til fx at fastholde et givet kvalitetsniveau eller sikre en succesfuld produktudvikling. Fordelen ved at opbygge sit eget panel er, at det altid er ved hånden, når der skal udføres en smagsvurdering.

 

Kontakt Marlene Schou Grønbeck msgr@teknologisk.dk, og få et kursustilbud til netop din virksomhed.