Fødevarekvalitet og convenience – value for money - Medieomtale og artikler

Birgit Groth Storgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 42.

Fødevarekvalitet og convenience – value for money - Medieomtale og artikler

 

 

 

 

2023

Tech Weekly, 23. august 2023 - Cooking sausages with electricity could reduce energy consumption by half

2022

Plus Proces, nr. 6 september 2022 - Ohmsk opvarmning et bæredygtigt altenativ

Levnedsmmiddelbladet september 2022 - Ohmsk opvarmning et bæredygtigt altenativ

Maskinmesteren, september 2022 - Ohmsk opvarmning

Fødevaremagasinet, septemeber 2022 - Optimering af holdbarhed med DNA-sekventering

Meatingpoint Magazine, september, nr. 45, 2022 - Product development with plant-based ingredients - don't forget food safety

Fødevaremagsinet, august, 2022 - Produktudvikling - husk fødevaresikkerhed og holdbarhed

Frederiksborg Amts avis, Fritidsmarkedet, Rebildsdag, Randers idag, FjordAvisen, Vendsyssel avis, Aalborg avis, juli-september 2022. - Dropper man nogle af farmors køkkenråd, kan man mindske madspild

2020

Meatingpoint Magazine, december 2020 - Thermal shock treatment of meat surfaces can double the shelf lige of meat products in the retail sector

Fødevaremagasinet, december 2020 - Kan sensorisk kvalitetforudsiges med DNA-analyse?

Teknologisk Institut hjemmeside 2020 - Antimikrobiel emballage - muligheder og begrænsninger​

Fødevaremagasinet, november 2020 - Termisk chok af kødoverflader kan fordoble holdbarheden i detail

Teknologisk Institut hjemmeside 2020 - Lotuseffekten og antimikrobiel papirbaseret barriereemballage ​

Plus proces, august, 2020 - Sæt strøm til skinken og spar penge

mst.dk, april, 2020  - DNA-test skal afsløre bakterier i madvarer

Levnedsmiddelbladet, 4, side 18, 2020 - Ny metode kan koge skinke på to minutter.

Food & Drink, juni, side 22, 2020 -  Sæt strøm til skinken.

Installations Nyt, maj, side 16, 2020 -  Sæt strøm til skinken.

gts-net.dk, april - Sæt strøm til skinken og spar penge

Foodsupply.dk, april - Sæt strøm til skinken og spar penge

ditaalborg.dk - Sæt strøm til skinken og spar penge

elfokus.dk, inputmag.dk, jammerbugtavis.dk, altomteknik.dk, automatik.nu, Food supply magazine april - Sæt strøm til skinken og spar penge

Packmarkedet marts 2020, side 15 - Mini-papirfabrikken - din vej til fleksibel fremstilling af bæredygtig emballage

Dansk Erhvervs Fjerkræ februar 2020, side 48 - Nye analysemetoder kan vise hvilke procestrin, der har betydning for bakteriesammensætning og holdbarhed af kyllingefilet

 

2019

Medlemsinformation Plast og Emballage, 06 2019 side  8-10 - Implementering af genanvendelig og bionedbrydelig antimikrobiel emballage

Medlemsinformation Plast og Emballage, 05 2019 side 15-20 - Fremstilling af genanvendelig støbt papiremballage med bionedbrydelige barrierecoatings​

Medlemsinformation Plast og Emballage, 04 2019 side 12-13 - Gentænkning af bæredygtig emballage til kølekæden

Levnedsmiddelbladet december 2019, side 22 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Brønderslevavis.dk november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark

Jammerbugtavis.dk november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark

ditaalborg.com november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark

Retailnews.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

packm.dk november 2019 - Stor efterspørgsel på færdigretter stiller nye krav til fødevareindustrien

Food-supply.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

GTS-net.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Fødevaremagasinet, september 2019, side 18 - Kog en skinke på 5 minutter