Teknologisk Instituts resultatkontrakt 2019-2020 - Introduktion til aktiviteter

Andras  Splidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 06.

3D metalprint - Kugle

Teknologisk Instituts resultatkontrakt 2019-2020 - Introduktion til aktiviteter

Teknologisk Institut indgår med to års mellemrum en resultatkontrakt med Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Resultatkontrakten bidrager i høj grad til instituttets udvikling af nye kompetencer og serviceydelser målrettet danske virksomheder. Derudover er den essentiel for Instituttets strategiske udvikling:

I resultatkontrakten konkretiseres vores faglige målsætninger for de kommende to år med afsæt i Instituttets strategi.

Resultatkontrakten består i 2019-2020 af 33 aktiviteter, som italesætter både den teknologiudvikling, der skal løse aktuelle brede samfundsmæssige udfordringer og den specifikke udvikling af key-enabling teknologier, der understøtter danske virksomheders konkurrencedygtighed. Aktiviteterne er helt centrale for, at Instituttet kan udvikle og implementere de innovative og højteknologiske løsninger, der skal skabe vækst, arbejdspladser og velfærd i Danmark i løbet af tre-fem år.

Du kan læse mere om de enkelte aktiviteter her