Fødevarekvalitet og convenience – value for money - Medieomtale

Birgit Groth Storgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 42.

Fødevarekvalitet og convenience – value for money - Medieomtale

 

 

 

 

 

Nyeste forrest:

mst.dk, april, 2020  - DNA-test skal afsløre bakterier i madvarer

Levnedsmiddelbladet, 4, side 18, 2020 - Ny metode kan koge skinke på to minutter.

Food & Drink, juni, side 22, 2020 -  Sæt strøm til skinken.

Installations Nyt, maj, side 16, 2020 -  Sæt strøm til skinken.

gts-net.dk, april - Sæt strøm til skinken og spar penge

Foodsupply.dk, april - Sæt strøm til skinken og spar penge

ditaalborg.dk - Sæt strøm til skinken og spar penge

elfokus.dk, inputmag.dk, jammerbugtavis.dk, altomteknik.dk, automatik.nu, Food supply magazine april - Sæt strøm til skinken og spar penge

Packmarkedet marts 2020, side 15 - Mini-papirfabrikken - din vej til fleksibel fremstilling af bæredygtig emballage

Dansk Erhvervs Fjerkræ februar 2020, side 48 - Nye analysemetoder kan vise hvilke procestrin, der har betydning for bakteriesammensætning og holdbarhed af kyllingefilet

 

Levnedsmiddelbladet december, side 22 -

 

Brønderslevavis.dk november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark

Jammerbugtavis.dk november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark

ditaalborg.com november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark

Retailnews.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

packm.dk november 2019 - Stor efterspørgsel på færdigretter stiller nye krav til fødevareindustrien

Food-supply.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

GTS-net.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Fødevaremagasinet, september, side 18 - Kog en skinke på 5 minutter