Forsøgsopstilling i alle typer materialer

Marc Podzimski Morgan

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 70.

lille hjælp

Forsøgsopstilling i alle typer materialer

Forsøgsopstilling er vejen til målet – vejen til at få afprøvet din model i praksis

Jo kortere den vej er desto hurtigere kan du få de testresultater du har behov for. Hos DMRI har vi i over 30 år udviklet forsøgsopstillinger til egne og eksterne samarbejdspartneres opgaver, og vi er klar til at deltage som udvikler af din næste testopstilling.

Vi tilbyder et bredt udsnit af forskellige forsøgsopstillinger med varierende størrelse og kompleksitet. Gennem vores langvarige tilknytning til den danske fødevarebranche arbejder vi meget med rustfrit stål og har derfor særligt gode forudsætninger for at lave hygiejnemæssigt korrekte installationer.

Men vi laver også forsøgsopstillinger i de fleste andre materialer, hvor resultatet kan variere fra mindre ”bordopstillinger” og håndværktøj til større robotceller med lifte, robotværktøjer og styring.

Vi laver desuden trækprøveudstyr og rullevogne til udstyr. Ofte kan en opstilling tilpasses andre test ved hjælp af nogle få enkeltdele.

 

Se cobotten "Den Lille Hjælper" i aktion

En af de seneste forsøgsopstillinger fra DMRI Prototype Workshop® er det transportable pick & place udstyr ’Den Lille Hjælper’, som kan løse simple pakkeopgaver flere steder i produktionen. En cobot, der kan arbejde tæt sammen med resten af medarbejderne i produktionen.

Via kamera finder udstyret selv de forskellige objekter på et arbejdsbord. Derefter gribes produktet af en robot og afleveres i en kasse. Udstyret kan flyttes til flere placeringer i produktionen og løse foruddefinerede opgaver.


Design af forsøgsopstilling laves altid i samråd med dig og gerne med løbende evalueringer. Det er vores erfaring, at et tæt kundesamarbejde medvirker til at optimere slutproduktet og holde omkostningerne nede.

 

 

 

Fakta:

Cobots er samarbejdende robotter, der er beregnet til direkte menneskelig interaktion. Modsat robotter som oftest arbejder selvstændigt i et sikret område.