Ingrediensers betydning for kvalitet og sikkerhed i kødprodukter

Anette Granly Koch

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 39.

Ingrediensers betydning for kvalitet og sikkerhed i kødprodukter

Se video - Webinar: Documentation of safety and shelf life of salt-  and nitrite reduced processed meat products

 

WP 1: Optimering af recept og proces for optimal bevarelse af nitrits effekt i kogte kødprodukter
 

 

Beregningsværktøj til estimering af residual-nitrit i lagrede kogte kødprodukter

 www.DMRIpredict.dk.

 

 

 

WP 3: Kødprodukter med mindre salt, nitrit og fosfat

Rapporter:

 

Artikler/præsentationer:

Nersting, L. (2017) Dansk Erhverv seminar 27. oktober

                              Spar på saltet - seminar for hele fødevarebranchen

Granly Koch, A. (2016) Foodculture.dk 27. oktober

                           DI: Forbrugere skal kræve mindre salt

 

 

Se også projektet Reduktion af salt og fedindhold