Klassificering og værdisætning af slagtekroppen -  AP2. Værdisætning af hangriseslagtekroppen

Dennis Brandborg Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 04.

Klassificering og værdisætning af slagtekroppen -  AP2. Værdisætning af hangriseslagtekroppen

 AP2. Værdisætning af hangriseslagtekroppen

Målene med AP2 er at 1) sætte værdien af hangrisekød i relation til fordelingen af kød-/fedt-/knogle-andelen på delstykkeniveau, 2) at udveksle erfaringer med andre kompetencecentre i EU indenfor værdisætning, kvalitetsvurdering og afsætningsmuligheder af hangrise.