Konstruktion af alle typer værktøj

Marc Podzimski Morgan

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 70.

møtrik

Konstruktion af alle typer værktøj

Fremstilling af skærende værktøjer er et af vores specialer. Den ekspertise stammer fra vores langvarige arbejde med slagterier i Danmark og internationalt, men vi kan konstruere langt mere end det. Vi kan i princippet lave alle typer værktøjer, holdere, gribere osv., som lige netop skal bruges i din produktion eller i din prøveopstilling eller indgå som delelement i dit udstyr.

Nye, slidstærke ståltyper blev testet
 

Hydraulisk saks til klipning af tæer

Sakse, knive og andre skæreværktøjer er i konstant brug på Danish Crowns slagterier, der dagligt slagter titusindvis af grise. Som enhver god slagter ved, så er et skarpt værktøj det vigtigste udstyr i produktionen.

For år tilbage opstod der et behov for at nytænke de hydrauliske sakse til afklipning af grisetæer. Grisetæer er en stor og værdifuld eksportvare, blandet andet til Kina, og kvaliteten af afskæringen har en direkte effekt på eksportværdien. Derfor blev Prototype Workshop kontaktet af Danish Crown med henblik på at konstruere nye og forbedrede sakse. Vi redesignede efterfølgende saksene og fremstillede dem i et nyt og hårdere materiale

sakse

 

Specialværktøj til fåreslagteri

For nogle år siden igangsatte Teknologisk Institut et samarbejde med et australsk fåreslagteri. Slagteriet havde behov for en forbedret og automatisk metode til at udtage endetarmen fra slagtede får og lam, såkaldt bungudstikning. Efter kontakten til det australske fåreslagteri udviklede Teknologisk Institut, sammen med vores egne slagtere, en ny metode til automatisk udtagning af tarm.

Som en del af løsningen har Teknologisk Institut designet og specialfremstillet en prototype på et nyt værktøj, som lever op til kravet om et automatiseret udstyr med høj kvalitet i slutproduktet.