Måltider med svinekød: Råvarer, teknologi & ernæring

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

Måltider med svinekød: Råvarer, teknologi & ernæring

WP1: Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt

Se selvstændig side


WP2: Mere animalsk protein til flere

 

Rapporter:

 

Konference:

Støier, S.; Hansen, E.T.; Meinert, L. (2015) ICoMST, 23.-28. august, France

              Paper:

              Poster:

 

Artikel:

Meinert, L. (2017) Fleischwirtschaft International, 5 side 22-23
                             Why don't we use what we have?

Meinert, L. (2017)Plus proces nr. 5 side 8 + fodevarefokus.dk, august
                            Kan man optimere brugen af de proteiner, vi allerde har?

Meinert, L. (2017) LF.dk nyhedsbrev for medlemmer 17. august
                    Hvordan ser fremtiden for kødprotein ud?

Meinert, L. (2017) Krogen juni
                   Fra gris til is

Meinert, L.; Hansen, E.T.(2016) Plus Proces  nr 3
                   Velsmagende, proteinberigede måltider til sund aldring

 

Meinert, L.; Broge; E.; Bejerholm, C.; Jensen, K. (2015) Food Science & Nutrition -open access
                  Application of hydrolyzed proteins of animal origin in processed meat

 

Honnens de Lichtenberg Broges, E. (2015) Fødevaremagasinet februar, side 20-21
               Næringsrige råvarer fra slagteriet kan blive til ernæringsrigtige produkter

 


WP3: Nye blodprodukter med bedre funktionelle egenskaber

Rapport:

Artikel:

Honnens de Lichtenberg Broges, E.; Meinert, L. (2015) Landbrugsavisen uge 8, sektion 2

                Svineblod er kilde til proteiner