Mette Glavind direktør for Byggeri og Anlæg på Teknologisk Institut - 2011

Mette  Glavind

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 20.

Mette Glavind direktør for Byggeri og Anlæg på Teknologisk Institut - 2011

Mette Glavind tiltrådte den 1. maj 2011 som Teknologisk Instituts nye direktør for Byggeri- og Anlægsdivisionen, hvor hun afløste den tidligere direktør Bjørn Lykke Jensen. Hun har været ansat på Teknologisk Institut siden 1992 og har været centerchef for Beton siden 2002.

Mette Glavind er et kendt navn i byggebranchen – en branche som hun ihærdigt opsøger og kommer i dialog med, når nye forsknings- og udviklingsprojekter skal hives i land og planlægges eller større kommercielle projekter skal sættes i gang. Fremover skal Mette Glavind som direktør stå i spidsen for den overordnede ledelse af de syv centre inden for byggeridivisionen: Beton, Indeklima og bygningsundersøgelser, Murværk og byggekomponenter, Nyindustrialisering, Svømmebadsteknologi, Tekstil samt Træ og miljø.

- Byggeri- og Anlægsdivisionen er den enhed i GTS-nettet af Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter, som har fokus på byggeribranchen. Vi ser et stort behov for også i fremtiden at udvikle dette fokus og fortsat kunne tilbyde både rådgivning, udvikling og prøvning målrettet denne branche. Derfor har vi valgt Mette Glavind, der tidligere har bevist, at hun har et godt indgreb med virksomhederne, fortæller adm. direktør Søren Stjernqvist.

I marts i år blev Mette Glavinds evner til at bygge bro mellem universiteter og virksomheder hædret, idet hun fik Beton Prisen 2011, der uddeles af Dansk Betonforening – et fagteknisk selskab under Ingeniørforeningen i Danmark. Mette Glavind ser frem til at tage fat på den nye opgave med at lede byggeridivisionen, der i langt højere grad end tidligere bedriver forskning og udvikling i tæt samarbejde med universiteter også i udlandet.

- Jeg er glad for at have fået udfordringen med at udstikke kursen for hele byggeridivisionen – det er et spændende område, da der er meget både i Danmark og på den internationale scene, som vi skal tage del i. Vi har eksempelvis en styrke i kraft af vores mange eksperter i byggematerialer, og deres viden er der brug for både i og uden for Danmark, Så der er masser at tage fat på – specielt i en tid, hvor mange danske små og mellemstore virksomheder har mange udfordringer på et globalt marked med internationale konkurrenter, og hvor der er store samfundsdagsordener som energi, bæredygtighed og infrastrukturbyggerier slår Mette Glavind fast.   

Mette Glavind er 47 år og uddannet civilingeniør i byggeri på DTU i 1989 suppleret med en ph.d. grad fra samme sted. Hun har en lederuddannelse fra Harvard Business School (General Management Program).

Portrætfoto af Mette Glavind

Den nyudnævnte direktør for Byggeri- og Anlægsdivisionen på Teknologisk Institut, Mette Glavind, er kendt for sin evne til at sikre samarbejdet mellem universiteterne, Teknologisk Institut og byggebranchen. I marts 2011 modtog Mette Glavind Betonprisen for sin ihærdighed til at skabe resultater, som gavner byggebranchen.

Yderligere oplysninger kan fås hos Mette Glavind.