Ny metode til fremstilling af skærende værktøjer

Simon Nybo Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 58.

Ny metode til fremstilling af skærende værktøjer

Formålet med projektet er at skabe nye metoder til fremstilling af knive til slagteribranchen, hvor knivene har en længere standtid end de nuværende knive, og hvor det økonomisk er rentabelt at anvende dyrere materialer i fremstillingen.

Projektets formål er:

  • At skabe et bedre arbejdsmiljø
  • At forbedre sektorens konkurrenceevne
  • At øge produktkvaliteten
  • At mindske miljøbelastningen
  • At øge produktiviteten på slicelinjer

Der er to arbejdspakker i projektet

WP 1: Ny superkniv til slicening af pølser

 

WP2: Ny metode til fremstilling af skærende værktøj

Artikel:

Jensen, C. (2018) Visioner og stædighed kan gavne bundlinjen. Plus Proces, 1 (planlagt)
                             

Jensen, C.(2017) 44 dage uden stop til skærpning. DMRI News - udsendt 19. december + Food-supply medlemsnyheder