Ny teknologi til kød- og kødproduktforarbejdning

Ole  Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 53.

Ny teknologi til kød- og kødproduktforarbejdning

Artikler og omtale om ribbenstrækker:

Jensen, C. (2017) Levnedsmiddelbladet 6. juni side 17
                             
Ny robot kan trække ribben fra brystflæsk   

Jensen, C. (2017) english.fleischwirtschaft.de 10. april
                             New robot pulls ribs from pork bellies

Jensen, C. (2017) Effektivt Landbrug 21/3-2017
                             
Ny robot kan trække ribben fra brystflæsk   

Jensen, C. (2017) altomdata.dk 20/3-2017
                             
Ny robot kan trække ribben fra brystflæsk   

 

Målsætningen med projektet Effektiv indkøring og udnyttelse af ny tek-nologi er at analysere og identificere erfaringer, succeskriterier og good practise som grundlag for effektiv indkøring af ny teknologi, med det mål, at driften af teknologien efterfølgende drifter optimalt i daglig drift og i et driftsmiljø.