Ny teknologi til kød- og kødproduktforarbejdning

Carsten  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 74.

Ny teknologi til kød- og kødproduktforarbejdning

Projektets formål er udvikling af ny produktionsteknologi samt bedre udnyttelse af teknologi for kød- og kødproduktforarbejdning på danske svineslagterier. Projektet består af arbejdspakker som samlet set sigter på:

  • At skabe et bedre arbejdsmiljø
  • At forbedre sektorens konkurrenceevne
  • At øge produktkvaliteten
  • At mindske miljøbelastningen
  • At forbedre slagtehygiejnen
  • At øge produktiviteten på de danske slagterier

Arbejdspakkerne er som følger:

WP2: In-line udstyr til løsning af singleribs på brystflæsk

Artikler og omtale om ribbenstrækker:

Jensen, C. (2017) Levnedsmiddelbladet 6. juni side 17
                             
Ny robot kan trække ribben fra brystflæsk   

Jensen, C. (2017) english.fleischwirtschaft.de 10. april
                             New robot pulls ribs from pork bellies

Jensen, C. (2017) Effektivt Landbrug 21/3-2017
                             
Ny robot kan trække ribben fra brystflæsk   

Jensen, C. (2017) altomdata.dk 20/3-2017
                             
Ny robot kan trække ribben fra brystflæsk   

 

WP4: Ny superkniv til hurtighakker (Afsluttet 12/ 2016)

WP5: Effektiv indkøring og udnyttelse af ny teknologi (Afsluttet 12/ 2016)

 

 

WP6: Lille in-line delstykkevender

Artikel:

Jensen, C. (2017) Fødevaremagasinet november side 16-17

                             Robotkran forhindrer nedslidning af slagteriarbejdere

WP7: Automatisk pakning af bulkvarer og fastvægt