Nye mikrobiologiske metoder

Anita  Forslund

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 68.

Nye mikrobiologiske metoder

(tidligere projekttitel: Beredskab af mikrobiologiske og kemiske metoder og laboratoriefaciliteter)

 

WP 1: Mikrobiologisk beredskab

 

Referencer:

Fachmann, MSR....Hansen, F.....Mansdal, S.... (2016) Applied and environmental microbiology. online dec2016

                  Detection of salmonella in meat in less than 5 hours by a low-cost
                  and non-complex sample preparation method
 

Hansen, F. (2012) AOAC-Europe/NMKL/NordVal symposiet ”Rapid Methods”. 7.- 8. maj

                  Rapid Methods in the Danish Meat Industry

 

 

 

WP 2: Kemisk beredskab

 

WP 3:Beredskab inden for hygiejne og sikkerhed for kød og kødprodukter