PlanteVÆKST - Eksempler på udviklingsforløb

Gry Carl Terrell

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 13.

plantev

PlanteVÆKST - Eksempler på udviklingsforløb

Eksempler på udviklingsforløb

Receptudvikling
En virksomhed oplever at deres plantepølse smuldrer i munden og har en lidt flad smag. Vores eksperter i sensorik, proces- og produktudvikling hjælper virksomheden med at optimere opskriften og justere processen. Virksomheden får også nogle tips til hvordan de kan bruge enkle sensoriske værktøjer til fremover at sikre at deres produkter matcher forbrugernes forventninger til smag og tekstur.

Holdbarhed
En virksomhed har lavet et velsmagende plantebaseret tærtefyld, men har svært ved at få det på hylderne i forretningerne fordi holdbarheden er for kort. Vi gennemgår opskriften og processerne sammen med virksomheden og analyserer mulighederne for forskellige holdbarhedsforlængende tiltag som fx optimering af opskrift, proces og emballage. Virksomheden får et bedre indblik i hvilke faktorer der begrænser holdbarheden og er dermed bedre rustet til at udvikle det næste spændende produkt i rækken.plantevækstlogo

Opskalering
En producent af plantebaseret pålæg ønsker at gå fra nichesalg til bredere distribution, men tøver med at tage springet og investere i et større produktionsapparat. Vi hjælper med vurdering af markedspotentiale, realistisk prisfastsættelse, udvælgelse af procesudstyr, testproduktion i større skala og adgang til finansiel rådgivning. Virksomheden er bedre i stand til at tage de rigtige beslutninger, der sikrer at produktionen kan skaleres op med minimal risiko.