Reduceret udligningstid – tidligere opskæring - AP2 Transport af ikke-færdigudlignet kød

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

udligningstid

Reduceret udligningstid – tidligere opskæring - AP2 Transport af ikke-færdigudlignet kød

AP2 Transport af ikke-færdigudlignet kød 

Formål:

Målet med AP2 er at dokumentere betydning af tidlig tredeling af slagtekroppen. Temperaturfald i overflade og kerne for skinke og forende følges under en simuleret transport i op til 30 timer fra udlæsning. Kødkvalitet og fødevaresikkerhed undersøges, og eventuelt behov for efterkøling fastlægges.

Projektstatus 1. kvartal 2022

Det vigtigste nye output er, at planlægning af forsøg er i gang. Resultaterne vil indgå i EU kommissionens arbejde med temperatur under transport (måling og dokumentation), sammen med forsøg gennemført af franske og hollandske slagterier.

Denne aktivitet vil desuden blive kombineret med SAF projektet: Nondestruktiv temperaturmåling.

Den næste store aktivitet i projektet er at gennemføre forsøgene og deltage i workshop i EU om emnet.

tr