Projektoversigt SAF 2021

Lars Leopold Hinrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 63.

animal welfare at DMRI

Projektoversigt SAF 2021

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2021

 

Klik på projekttitlen for at se mere

92. Reduktion af Listeria i fersk kød

95. Digitalisering og sporbarhed
      AP1 Teknologier til fuld sporbarhed
      AP2 Automatisk kontroloptælling af grise ved aflæsning
      AP3 Automatisk registrering af leverandørnummer og kønskode
      AP4 Forbedret leverandørregistrering for umærkede grise

96. Automatisering af tunge løft
      AP1 Ophængning af kamme
      AP2 Nedtagning af kamme
      AP3 Ophængning af forender

97. Multifunktionsrobotter i opskæringen
      AP1 Fjernelse af hoveder
      AP2 Tredeling

98. IT-løsninger i industri 4.0 rammer
      AP4 Digital procesovervågning
      AP5 Rettidig udvikling af produktions-IT

99. Multifunktionsrobotter
      AP1 Ultrahurtigt værktøjsskift til multifunktionsrobotter
      AP2 Hyperfleksibel pakkerobot
     

100. Ny procesteknologi i fødevareindustrier
        AP1 Procesteknologi i forædlingsindustrien
        AP2 Reduktion af procestid i forædlingsindustrien
        AP3 Optimering af pepperoniproduktionen

101. Mobile robotter
        AP1 Intuitiv programmering af den lille hjælper
        AP2 Værktøjer til den lille hjælper

102. Automatisk registrering af dyrevelfærd på slagtedagen
        AP1 Udvikling af automatiseret registrering af dyrevelfærdsparametre
        AP2 Indhentning af ny viden om dyrevelfærd

103. Ny brystflæsklinje
        AP1 Multifunktionsrobot til brystflæsklinje

104. Reduceret udligningstid – tidligere opskæring

105. Slagtegangsrobotter
        AP1 Automatiseret udstikning af kæber      

106. Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås

107. Vision til kødkontrol på slagterierne

108. Alternativ anvendelse af blod

109. Procesoptimeret udvinding af protein fra griselunger

110. Set-up for accelereret holdbarhedstest

111. Tarmhuset version 2
        AP2 Kirtelafskæring

112. Holdbarhedsmodel for plucksdele til humant konsum

113. Fremmedlegemedetektion i pålægsskiver fra slicer

116. Tjek af materiel – forurening og defekter

117. Undgå toksin fra skimmelvækst ved brug af mælkesyrebakterier

118. Vækst og toksinproduktion af Bacillus cereus og Staphylococcus aureus

119. Baconfedt – fra biobrændsel til fødevarer

120. Emballageudredning

121. Rengøring med mindre vand

122. Kvalitetsanalyser til dokumentation af mikrobiologiske og sensoriske ændringer i fødevarer

123. Nye målemetoder til kødindustrien

124. Krav til fødevarekvalitet – kemisk dokumentation

125. Udviklingen i kødprocent

126. Uddannelse og forskning på kødområdet

127. Optimering af fuldautomatisk hangrisemetode

128. SOTRANS