Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Uddannelse og forskning på kødområdet

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

Uddannelse og forskning på kødområdet

Projektets formål er at sikre et rekrutteringsgrundlag af veluddannede kandidater til kødindustrien, følgevirksomheder og tilknyttede videncentre og at fremme kødforskning på internationalt niveau.

Aktiviteterne omfatter bl.a.:

  • Udvikle og gennemføre introduktionsforløb for studerende i kødpraktik forud for virksomhedsophold
  • Koordinere afholdelse af kødpraktik i samarbejde med KU-Food
  • Skitsere talentudviklingsforløb i henhold til kødsektorens kompetencebehov
  • Deltagelse i Muscle Based Food Network i samarbejde med Landbrug & Fødevarer

 

 

Artikel:

Hviid, M. & Meinert, L 2019) Fødevaremagasinet, februar, side 18-19
                                              Kødet på skolebænken