Digitalisering og sporbarhed - AP1 Teknologier til fuld sporbarhed

Dennis Brandborg Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 04.

inddrivning

Digitalisering og sporbarhed - AP1 Teknologier til fuld sporbarhed

AP1 Teknologier til fuld sporbarhed

Projektets formål er at styrke en bæredygtig produktion af grisekød ved at øge, og effektivisere, sporbarheden gennem brug af digitalisering, der imødekommer danske produktionsvilkår og markedernes krav til sikkerhed.

Målet med arbejdspakken er at udvikle og teste aktuelle og fremtidige potentielle behov og gevinster ved øget sporbarhed i værdikæden fra landmand til forbruger (særlig fokus på slagteriet).

 

Projektstatus 1. kvartal 2021

Det vigtigste nye output er, at vi har undersøgt hvilke metoder, der er relevante at bruge til at øge sporbarheden på slagterierne.

I projektet vil vi undersøge muligheden for laser-markering af delstykker, så en unik stregkode eller QR kode kan aflæses senere på linjen. Derved kan vi vurdere, om vi kan bruge vision-genkendelse af delstykker til at genkende enkelte delstykker.

Den næste store aktivitet i projektet er, at fremstille et vision-system baseret på deep learning, som lærer udseendet af delstykker at kende umiddelbart efter tredeling, og som kan genkende dem senere på linjen.

 

Projektet før 2021