Fremmedlegemedetektion i pålægsskiver fra slicer

Morten Askjær Hass

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 35 67.

pålæg

Fremmedlegemedetektion i pålægsskiver fra slicer

Projektets formål er at nedbringe antallet af fremmedlegemer, der distribueres til forbrugerne, og dermed potentielt nedbringe antallet af tilbagekald og reklamationssager.

Målene er at udarbejde kravspecifikation for det komplette system til detektion af fremmedlegemer og at konstruere, teste og optimere målesystemet.

Projektstatus 3. kvartal 2021

Det vigtigste nye output er, at alle hovedkomponenterne, såsom kamera og optiske komponenter er modtaget. Den designede kamerakasse er blevet produceret, og foreløbig indbygning af komponenterne i kamerakassen ser lovende ud.

Den næste store aktivitet i projektet er at færdigsamle og teste kamerakasserne. Software til billedoptagelse med den nye type kameraer skal udvikles og afprøves, hvorefter kamerakasserne skal monteres på slicer, og der skal optages billeder til algoritme-udvikling.

slice

 

Projektstatus 2. kvartal 2021

Det vigtigste nye output er ,at der er fremstillet en testmodel med indkøbt lys, kamera og linse.

Ved hjælp af modellen er der optaget billeder af slice processer på DMRI’s nyindkøbte Weber slicer, som har produceret gode billeder.

Der er udarbejdet elektrisk og mekanisk koncept af kamerasystemets funktionsmodel.

Den næste store aktivitet i projektet er, at bygge en funktionsmodel der kan monteres på produktionslinjen, samt teste om funktionsmodellens ydeevne opfylder specifikationerne.

 

Projektstatus 1. kvartal 2021

Det vigtigste nye output er, at der er blevet udarbejdet en foreløbig kravspecifikation.
Udarbejdelse af et konceptkatalog for udvælgelse af kamera og lyskilder er påbegyndt.

Den næste store aktivitet i projektet er at færdiggøre konceptkataloget, og derefter indkøbe de udvalgte kamera og lyskilder.

Når kamera er valgt, skal der implementeres interface software til kamera, således at der kan optages billeder af de slicede produkter til brug for algoritme-udviklingen.