Projektoversigt SAF 2022

Lars Leopold Hinrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 63.

grise til slagtning

Projektoversigt SAF 2022

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2022

 

Klik på projekttitlen for at se mere (under udarbejdelse)

71 Mobile robotter
     AP1 Intuitiv programmering af den lille hjælper   

72 Nye målemetoder til kødindustrien
     AP1 Nondestruktiv proceskontrol af kernetemperatur
     AP2 Objektiv rengøringskontrol – prototype 
     AP3 Screening og test af ny måleteknologi 

73 Næste generation pakkeri 
     AP1 Hyperfleksibel pakning af forender, skinker, hoveder og tæer
     AP2 Ilægning af folie i bakke for bulkafvejning direkte ved udbeningslinje 

74 Platformbaserede robotter 
     AP1 Automatisk pudsning af mørbrad
     AP2 Mekanisk infrastruktur i opskæringscelle
     AP3 Opskæringscelle     

75 Tarmhuset version 2
      AP2 Kirtelafskæring

76 Bedre arbejdsmiljø

77 Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer

78 Ny brystflæsklinje

79 Digitalisering og sporbarhed
     AP1 Teknologier til fuld sporbarhed

80 Dyrevelfærd på slagtedagen 
     AP1 Automatisk registrering af dyrevelfærd på slagtedagen
     AP2 Stressfri bedøvelse
     AP3 Indhentning af ny viden om dyrevelfærd 

81 Fremmedlegemedetektion i pålægsskiver fra slicer

82 Holdbarhed af fersk kød i store forpakninger          

83 Holdbarhedsmodel for plucksdele til humant konsum

84 IT-løsninger i industri 4.0 rammer 
     AP1 Rettidig udvikling af produktions IT 
     AP3 Digital procesovervågning i opskæring og udbening

85 Krav til fødevarekvalitet – kemisk dokumentation

86 Kvalitetskontrolsystem for hangrisemetoden

87 Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik

90 Ny procesteknologi i fødevareindustrien
     AP1 Procesteknologi i forædlingsindustrien
     AP2 Optimering af pepperoniproduktion
     AP3 Baconfedt – fra biobrændsel til fødevare
     AP4 Optimeret produktion af gourmetbacon 

91 Procesoptimeret udvinding af protein fra griselunger

92 Reduceret udligningstid – tidligere opskæring
     AP1 Kvalitetsbevarelse ved tidlig opskæring
     AP2 Transport af ikke-færdigudlignet kød

93 Reduktion af fremmedlegemer

94 Rengøring med mindre vand

95 Saltreduktion i spegepølser og bacon

96 Set-up for accelereret holdbarhedstest

97 Uddannelse og forskning på kødområdet

98 Vision til kødkontrol - plucks- og tarmsæt

99 Vision til kødkontrol på slagterierne

101 Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås