Nye målemetoder til kødindustrien - AP1 Nondestruktiv proceskontrol af kernetemperatur

Glenn Gunner Brink Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 36 76.

dynahjs

Nye målemetoder til kødindustrien - AP1 Nondestruktiv proceskontrol af kernetemperatur

Formål:

Målet med AP1 er at udvikle en metode til nondestruktiv proceskontrol til identifikation af kødprodukter med afvigende temperatur, som kan supplere den eksisterende manuelle kontrol med målinger på alle produkter, dvs. opnå 100% kontrol.

Projektstatus 1. kvartal 2022

Det vigtigste nye output er, at der i samarbejde med kødindustrien er blevet udarbejdet et katalog over mulige cases, hvor en nondestruktiv proceskontrol af temperatur kunne være relevant. En følgegruppe er blevet nedsat, og i samarbejde med følgegruppen er der udvalgt en opvarmningscase og en nedkølingscase, som vurderes at have størst potentiale for værdiskabelse til det videre arbejde.

Den næste store aktivitet i projektet er, at

-udarbejde et idékatalog over de mest lovende metoder til nondestruktiv proceskontrol

-udarbejde kravspecifikation for de to udvalgte cases

-gennemføre et første pilot-forsøg for en udvalgt case og tilhørende metode

non