Vision til kødkontrol - plucks- og tarmsæt

Dorte Lene Schrøder-Petersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 59.

kamera

Vision til kødkontrol - plucks- og tarmsæt

Formålet med projektet er at fremme lønsomheden på svineslagterierne ved at ensarte, effektivisere og semi-/fuldautomatisere kødkontrollen samt ved at reducere risikoen for oversete bemærkninger.

Projektstatus 1. kvartal 2022

Det vigtigste nye output er, at der er aftalt et besøg på værtsslagteriet mhp. at vurdere kødkontrolfund samt finde en egnet plads til opsætning af visionudstyret.

Der er desuden iværksat en gennemgang af slagteribemærkninger på plucks og tarme, særligt med fokus på prævalens og synergi med fund på slagtekroppen.

Den næste store aktivitet i projektet er at udarbejde et katalog over prioriterede bemærkninger, som visionudstyret skal kunne identificere. I forbindelse med udarbejdelse af kataloget vil relevante slagteribemærkninger blive præsenteret for følgegruppen, så denne kan hjælpe med prioriteringen. Derudover skal der findes løsningsmodeller til billedoptagelse med særligt fokus på problemstillingen med at få gode billeder af alle overflader og af glinsende organer.