Projektoversigt SAF 2024
Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2024

32 Automatisk kvalitetskontrol
      AP1. Detektion af brusk på overflader
      AP3. Nye målemetoder til kødindustrien
33 Automatisk produktidentifikation
34 Den digitale fabrik
      AP2 Detektion og håndtering af bylder
      AP3 Monitorering af skærekvalitet     
35 Dyrevelfærd på slagtedagen
      AP1. Stressfri bedøvelse
      AP2. Viden om dyrevelfærd
      AP4. Jævnt flow i hele slagtekæden
36 Holdbarhed af fersk kød i store forpakninger
39 Krav til fødevarekvalitet – kemisk/fysisk dokumentation
40 Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise
        AP1. Kvalitet af kød fra immunokastrerede danske hangrise
        AP2. Forædlingskvalitet af hangrisekød
41 Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik
43 Ny procesteknologi i fødevareindustrien
      AP1. Procesteknologi i forædlingsindustrien
      AP5. Grøn, kontinuert og hurtig køling
44 Optimal udnyttelse af animalske sidestrømme
      AP2. Upcycling af animalske sidestrømme
      AP3. Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer 
46 Sporbarhedsteknologi
      AP3 Sporbarhed med visiontracking
      AP4 Rettidig udvikling af produktions-IT
47 Uddannelse og forskning på kødområdet
48 Undgå vækst og toksinproduktion af Staphylococcus aureus
49 Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
     
50 Vision til kødkontrol på slagterierne
      AP1. Vision til kødkontrol (slagtekrop)
      AP2. Vision til kødkontrol (plucks- og tarmsæt)
51 Vækstmodel for B.cereus i varmebehandlede kødprodukter
52 Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås
54 Water fit for purpose
     AP1. Analyse og test af processer, som kan sikre øget mængde af behandlet procesvand
     AP2.Teknikker til opsamling og forrensning af procesvand
     AP4. Dokumentation og branchekoder