Projektoversigt SAF 2024

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

Projektoversigt SAF 2024

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2024

 

32 Automatisk kvalitetskontrol
      AP1. Detektion af brusk på overflader
      AP3. Nye målemetoder til kødindustrien

33 Automatisk produktidentifikation

34 Den digitale fabrik
      AP2 Detektion og håndtering af bylder
      AP3 Monitorering af skærekvalitet     

35 Dyrevelfærd på slagtedagen
      AP1. Stressfri bedøvelse
      AP2. Viden om dyrevelfærd
      AP4. Jævnt flow i hele slagtekæden

36 Holdbarhed af fersk kød i store forpakninger

37 Klassificering
   

39 Krav til fødevarekvalitet – kemisk/fysisk dokumentation

40 Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise
        AP1. Kvalitet af kød fra immunokastrerede danske hangrise
        AP2. Forædlingskvalitet af hangrisekød

41 Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik

42 Miljørigtig rengøring

43 Ny procesteknologi i fødevareindustrien
      AP1. Procesteknologi i forædlingsindustrien
      AP5. Grøn, kontinuert og hurtig køling

44 Optimal udnyttelse af animalske sidestrømme
      AP2. Upcycling af animalske sidestrømme
      AP3. Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer 

46 Sporbarhedsteknologi
      AP3 Sporbarhed med visiontracking
      AP4 Rettidig udvikling af produktions-IT

47 Uddannelse og forskning på kødområdet

48 Undgå vækst og toksinproduktion af Staphylococcus aureus

49 Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
     

50 Vision til kødkontrol på slagterierne
      AP1. Vision til kødkontrol (slagtekrop)
      AP2. Vision til kødkontrol (plucks- og tarmsæt)

51 Vækstmodel for B.cereus i varmebehandlede kødprodukter

52 Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås

54 Water fit for purpose
     AP1. Analyse og test af processer, som kan sikre øget mængde af behandlet procesvand
     AP2.Teknikker til opsamling og forrensning af procesvand
     AP4. Dokumentation og branchekoder