Reduktion af fremmedlegemer

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

dynahjs

Reduktion af fremmedlegemer

Projektets formål er at fastlægge kilder til plastforureninger på slagteriet og derefter anvise, hvordan man enten eliminerer kilder eller sekundært etablerer kompakte automatiske inspektionssystemer, således at produkter effektivt kan screenes og renses for plastfremmedlegemer.

Projektstatus 1. kvartal 2022

Det vigtigste nye output er, at der er afholdt idégenereringsmøder med slagterierne, og projektet er dermed afgrænset til at få specificeret, hvor kontrollen med og fjernelse af fremmedlegemer mest optimalt foretages ud fra en omkostningsbetragtning. Dvs. hvor vil virksomheden få mest for pengene.

Typer, frekvens og mulig kilde af fremmedlegemer vil indgå i beslutningsgrundlaget, og det er derfor nødvendigt at etablere en vidensbank/oversigt for typiske fund på de udvalgte produktgrupper.

Den næste store aktivitet i projektet er at få etableret en protokol for opsamling af data fra daglig drift internt på slagterierne, som kan danne grundlag for den vidensbank/oversigt, som skal etableres i projektet.

red