Semiforædlede produkter

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Semiforædlede produkter

Projektets hovedformal er at skabe basis for at forøge forædlingsgraden og dermed værditilvæksten af kødbaserede produkter hos danske virksomheder.

WP1: Eksportmarkedet for fersk kød

WP2: Foodservicemarkedet

Rapporter:

 

Artikel:

Hofer, L.H.; Tørngren, MA. (2016) Sous vide-behandling - hvordan reducerer vi kogetiden?. Føedevaremagasinet, september side 20

 

Konference:

Gunvig, AM.; Bardenshtein, A.; Scheller Andersen, J.; Tørngren, MA. (2016) Reduction of C.Botulinum spores at the meat surface using c-band microwaves. ICoMST, Bangkok August

Paper

Poster