Semiforædlede produkter - Før 2020 WP2: Foodservicemarkedet
Vælg side
Katalog:
Rapporter:
Produktark:
Artikel/Presse:
Tørngren, MA (2019) Prøv med sous vide-tilberedt flæskesteg, hvis sværen skal være sprød, Fødevaremagasinet november, side 16
Wiberg, S., Tørngren, MA.(2019) Termisk chok kan øge holdbarheden af sous vide-tilberedt kød, Fødevaremagasinet, feb, side 20
Tørngren, MA (2019) Lav flæskestegen sous vide og få sprød svær, Danskerbingo på P3 januar(lyd)
Tørngren, MA (2018) Lav flæsekstegen sous vide og få sprød svær
Tørngren, MA, Darré, M., Gunvig, A., Bardenstein, A. (2018) Case studies of packaging and processing solutions to improve meat quality and safety, Meat Science
(2018) Smager forskel på fødevarer. sn.dk, 19/3.
Tørngren, MA. (2018) Mikrobølger sikrer længere holdbarhed af fersk kød. Fødevarewatch, Fødevarefokus, Food-supply, Matindustrien, Kjottbranchen
Tørngren, MA. (2017) Kødforskere anbefaler: steg julens flæskesteg i vandbad i timevis. Metroxpress, Avisen.dk, b.dk, Folketidende, Mx.dk, newsbreak.dk, nordjyske.dk, ritzau.dk, ing.dk, fritidsmarkedet.dk, jyllandsposten.dk
Tørngren, MA. (2017) Stor interesse for sous vide Food Supply Magazine side 30
Tørngren, MA. (2017) Mere økologisk kød i foodservice - få råd gennem optimeret tilberedning. Fødevaremagasinet, oktober side 14
Hofer, L.H.; Tørngren, MA. (2017) Sous vide pulled pork på den halve tid! Fødevaremagasinet, september side 14-15
Hofer, L.H.; Tørngren, MA. (2016) Sous vide-behandling - hvordan reducerer vi kogetiden? Fødevaremagasinet, september side 20
Konference/foredrag:
Tørngren, MA (2017) Ny viden om gris, kødteknologi, tilberedning og smag. IDA Universe 9. dec, København
Gunvig, AM, Tørngren, MA. (2017) Effect of reheating and storage temperature on the growth of psychrotrophic C. botulinum spores in LTLT cooked meat. 31th EFFoST 13-16 November 2017, Sitges, Spain
Paper
Poster
Hofer, LH, Tørngren, MA (2017) How to reduce cooking time of sous vide cooked pulled pork with proteolytic enzymes. 31th EFFoST 13-16 November 2017, Sitges, Spain
Paper
Poster
Gunvig, AM., Bardenshtein, A.,Scheller Andersen, J.,Tørngren, MA. (2016) Reduction of C.Botulinum spores at the meat surface using c-band microwaves. ICoMST, Bangkok August
Paper
Poster