Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Sidestrømme med høj funktionalitet

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Sidestrømme med høj funktionalitet

Projektets overordnede formål er at udvikle en skånsom metode til ekstraktion af proteiner fra lavfedtholdige sidestrømme, således at proteinerne bevarer funktionaliteten og kan tilsættes fødevarer/måltider, uden at spisekvaliteten af de proteinberigede fødevarer kompromitteres.

 

Rapporter:

 

Artikler/presse:

Sørensen, K.,Hofer, L. (2018) Fødevaremagasinet december side 18-19
                                                Muligheder for membranfiltrering i kødindustrien

 

Konferencer/seminar:

Hofer, L., Lund, B., Kehlet, U. (2019) DTU seminar om bæredygtige ingredienser 8. april
                                                       Poster: Extraction of proteins from slaughterhouse side streams