Teknologisk Institut rykker frem i imageanalyse - 2018

Annemarie Drasbæk Søgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 70.

To kemikere arbejder i laboratorie på Teknologisk Institut

Teknologisk Institut rykker frem i imageanalyse - 2018

I Ingeniørens årlige imageanalyse er Teknologisk Institut rykket tre pladser frem i forhold til sidste år. Instituttet bliver især opfattet som teknologifokuseret, troværdig, kvalitetsbevidst og innovativ.

Hvert år går Ingeniørens imageanalyse tæt på landets største ingeniørvirksomheder, hvor de undersøger alt fra arbejdskultur til evnen til at tænke innovativt.

I år har 111 danske virksomheder deltaget i undersøgelsen, og Teknologisk Institut har indtaget en samlet 13. plads. I forhold til sidste år er det en forbedring på tre pladser.

– Vi er både glade og stolte over fremgangen, som vi ser som et udtryk for den dedikation og resultatorienterede indsats, vores ca. 1000 medarbejdere løbende leverer til vores kunder. I mange tilfælde er kunderne ingeniører i andre virksomheder, siger Annemarie Søgaard, personalechef på Teknologisk Institut.

Fokus på teknologi og innovation
Analysen viser, at langt størstedelen af de 4.242 ingeniører, der har besvaret undersøgelsen, kender til Teknologisk Institut. Som arbejdsplads scorer vi højt på indflydelse, selvstændighed og faglig udvikling, mens vi som virksomhed ligger i spidsen inden for udvikling og nytænkning samt ansvarlighed over for omgivelser og miljø.

Derudover opfatter de adspurgte ingeniører især instituttet som teknologifokuseret, troværdig, kvalitetsbevidst og innovativ.

Nummer 2 inden for forskning
Udover den generelle fremgang i målingen, er Instituttet stærkt forankret som nr. 2 efter DTU i gruppen af virksomheder, som arbejder med forskning og udvikling.

- Det er en stærk position for Instituttet, både fordi vores kunder og samarbejdspartnere anerkender os for vores viden og praktiske omstilling, men også fordi det er en naturlig del af Teknologisk Instituts DNA, siger Annemarie Søgaard.

På årsbasis arbejder Instituttets medarbejdere med omkring 370 forsknings- og udviklingsprojekter, hvilket svarer til ca. 400 mio. kr.

Det giver værdi til både Instituttet, vores kunder og ikke mindst samfundet, hvor der for hver Teknologisk Institut-medarbejder skabes fem nye job i samfundet. 

> LÆS HELE IMAGEANALYSEN

Vil du arbejde for os?
Lige nu har vi flere ledige stillinger bl.a. inden for robotteknologi, digitalisering og marketing. Se mere på vores karriereside