Testmetoder til selvkompakterende beton - NT-BUILD 507

Claus  Pade

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 83.

Testmetoder til selvkompakterende beton - NT-BUILD 507

Teknologisk institut var projektleder på et projekt ved navn "Testmetoder til selvkompakterende beton", medfinansieret af Nordisk Innovationscenter.

Baggrunden for projektet var, at der i de nordiske lande ikke fandtes prøvningsmetoder specielt rettet mod selvkompakterende beton udover det danske anneks U til DS 2426. Det har således ikke været muligt med basis i en standardiseret prøvningsmetode at tilvejebringe den, ifølge EN 206-1, lovpligtige dokumentation af en betonproduktion. 

Føste skridt på vejen mod at ændre dette forhold er nu taget, idet der på baggrund af projektet "Testmetoder til selvkompakterende beton" er blevet publiceret en Nordtest NT-BUILD 507 metode med den engelske titel "Quality control of fresh self-compacting concrete - Workability, air content, density and casting of test specimens".

NT-BUILD 507 kan downloades fra Nordic Innovation på følgende adresse: 

http://www.nordtest.info/index.php/methods/item/concrete-mortar-and-cement-based-repair-materials-quality-control-of-fresh-self-compacting-concrete-workability-air-content-density-and-casting-of-test-specimens-nt-build-507.html