villaVISION - fremtidens hus - Erfaringer

Søren  Iversen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 80.

villaVISION - fremtidens hus - Erfaringer

Hovedidéen var at bygge et fremtidshus, der rummede de nyeste teknologiske, økologiske og arkitektoniske landvindinger. Ved at lade tre familier prøvebebo huset er idéerne blevet afprøvet. Familierne har hver boet tre måneder i villaVISION, hvor de omhyggeligt har skrevet dagbøger om deres oplevelser med at bo i huset. Dagbøgerne og opfølgende interviews bekræfter i særdeleshed, at visionerne med at bo i villaVISION er opnået. Huset har det godt, og beboerne har haft det godt i huset.

Solenergianlægget på villaVISION.

Erfaringerne fra opførelsen, driften, teknologien og ikke mindst fra prøvebeboelsen er samlet i rapporten "villaVISION erfaringer". Rapporten indeholder det fulde materiale, der beskriver, hvad der er lykkedes, hvad der kan blive bedre, hvad der må frarådes og hvilket udviklingsarbejde, som er igangsat, netop på baggrund af projektets omfattende erfaringsmateriale.

Rapporten kan kun downloades fra nedenstående link.

Download

som pdf-fil.