villaVISION - fremtidens hus - Fremtidens hus

Søren  Iversen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 80.

villaVISION - fremtidens hus - Fremtidens hus

Eksperimentalhuset villaVISION blev opført for at samle den teoretiske viden om byggeri, energi og miljø for på den måde at fremme udviklingen af økologisk byggeri. Ambitionen var at villaVISION skulle åbne dialogen med dem, der ikke på forhånd var overbevist om økologisk arkitektur. Og gennem eksemplets magt at vise, at økologien er en inspirende udfordring, som kan føre til arkitektur med stort A.

Forside på villaVISION-publikationPublikationen "villaVISION - fremtidens hus" fra 1994 giver et overblik over husets arkitektur og indretning og beskriver de avancerede konstruktioner og højteknologiske systemer. Samtidig præsenteres en række af de virksomheder, der har deltaget i projektet.

Den rigt illustrerede publikation på 48 sider koster kr. 65,- inkl. moms og ekspedition. Teksten i publikationen er både på dansk og engelsk.

I dag er villaVISION ikke længere tilgængeligt for offentligheden. Huset bliver i stedet brugt som hotel for Teknologisk Instituts medarbejdere.