3D-print kurser og uddannelse

Henning  Henningsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 38.

Ruby ball - Metalprint

3D-print kurser og uddannelse

Brug af 3D-print kan give din virksomhed et produktionsmæssigt løft og skabe nye muligheder for at levere produkter, der matcher dine kunders behov.  

Vi tilbyder en række kurser og undervisningsforløb, der klæder din virksomhed på til at benytte 3D-print i produktionen. Du er også velkommen til at kontakte os for et skræddersyet kursusforløb til netop din virksomhed eller organisation.

SE ALLE VORES KURSER HER
 

VORES KURSER

Optimér din forretning med 3D-print: 1-dags kursus (Aarhus eller Taastrup)
Med dette kursus bliver du i stand til at se de tekniske og økonomiske fordele med 3D-print. Kurset giver et overblik over udbredte teknologier og materialer samt lovende teknologier under udvikling. Desuden får du viden om de økonomiske perspektiver, så du kan vurdere, hvornår og hvordan du skaber øget værdi med 3D-print. Endelig vil der være en introduktion til de designmæssige muligheder og overvejelser, der opstår i arbejdet med 3D-print.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Kurset tilbydes også på engelsk - det foregår i Odense

Læs mere om kurset og tilmeld dig her


Professionel 3D-print i praksis: 2-dages kursus (Aarhus)
Kurset gør dig i stand til at se de tekniske aspekter og fordele ved 3D-print – og du lærer at udnytte dem. Du får et overblik over de forskellige produktionsprocesser samt en grundig og praktisk gennemgang af de mange konstruktionsmæssige muligheder og designregler, der gælder, når man arbejder med 3D-print. Designreglerne gennemgås bl.a. ved hjælp af en række repræsentative cases, som yderligere illustrerer mulighederne.

Undervejs vil der være en række hands-on øvelser, og du får desuden indsigt i de forskellige muligheder for efterbehandling og kvalitetssikring samt sikkerheden omkring 3D-print produktion. Endelig giver kurset viden om, hvordan 3D-printteknologierne kan forenes og implementeres i din virksomheds eksisterende produktionslinjer.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her


Skræddersyet AM-kursus til virksomheden
Er der en større del af virksomheden, som vil have indblik eller undervisning i additive manufacturing (AM), er et skræddersyet AM-kursus muligvis noget for jer. Kursets indhold sammensættes med jer og vil matche jeres behov og interesser. Inden afholdelse vil underviseren screene én eller flere af virksomhedens produkter og give feedback på potentialet ved at overgå til AM-fremstilling.

AM-LINE 4.0 ACADEMY 

Train-the-Trainer - Industriel 3D-print: 2 x 2 dages kursus (Aarhus)
Er du underviser eller uddannelsesplanlægger inden for fremstillingsmetoder og teknologi, er dette kursus lige noget for dig! Du får undervisning, praktiske øvelser, opgaver og eksterne besøg til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der beskæftiger sig med Industriel 3D-print. Herved får du en introduktion til alle elementer af produktion med Industriel 3D-print, fra design for Industriel 3D-print, over produktionsforberedelse, bygning af emner, og efterbearbejdning til kvalitetskontrol.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

 

Læs mere om vores uddannelsesforløb med MAN Diesel & Turbo her