3D-print materiale- og procesudvikling - Procesudvikling

Karl Frederik  Færch Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 83.

Close-up af metalpulvre

3D-print materiale- og procesudvikling - Procesudvikling

Udvikling af stabile parametre til 3D-print i nye materialer kan være en langsommelig proces med mange cyklusser af print og kvalitetskontrol – men det behøver ikke være tilfældet.

På Teknologisk Institut har vi udviklet en procedure, hvor denne proces accelereres, så en komplet materialeindkøring kan foretages på helt ned til to print-kørsler. Dette har allerede tiltrukket sig positiv opmærksomhed på internationale konferencer. Læs mere om processen i nedenstående dokument.

Samarbejde med SLM Solutions

Hurtig indkøring af nye parametre til 3D-print har stor værdi for mange aktører på markedet. Det gælder også SLM Solutions, der er en af de helt store spillere på markedet for industriel metal 3D-print. Ved udgangen af 2022 har Teknologisk Institut og SLM Solutions indgået et samarbejde, hvor Teknologisk Institut skal udvikle parametre til forskellige legeringer på vegne af SLM Solutions. Disse parametre vil efterfølgende blive kommercielt tilgængelige for alle SLM Solutions kunder.

Læs mere om samarbejdet her