3D-print rådgivning - Lad os hjælpe dig videre

Brian Lykke Christensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 58.

To mand kigger på PC med 3D-print design

3D-print rådgivning - Lad os hjælpe dig videre

Vil du gerne i gang med 3D-print, men er du i tvivl om, hvad der kræves? Vi tilbyder uvildig rådgivning omkring implementering af 3D-print - fra software og maskiner til materialevalg og selve printprocessen - og vi har 30 års erfaring med teknologien.

At gå i gang med industriel produktion med 3D-print kræver ikke blot at investere i en 3D-printer, men i højere grad at hele workflowet omkring denne produktionsteknik tænkes ind fra starten. Succesfuld implementering af 3D-print i din produktion kræver kompetent rådgivning, der tager højde for netop din virksomheds behov. Vi tilbyder rådgivning og viden omkring alle scenarier inden for industriel 3D-print, fra udvælgelse af egnede emner til 3D-print til udarbejdelse af strategiske planer for 3D-print i alle aspekter og fra alle vinkler. Her fokuserer vi på innovation og udvikling, optimering af design, henover produktion, efterbehandling, kvalitetssikring og certificering, arbejdsmiljø, softwareudvikling og digital simulering til teknologioverførsel og implementering i industrien.

Virksomheder har ligeledes mulighed for at få rådgivning om implementering af 3D-print i din virksomhed, fra brug af software til valg af materiale til print samt selve printprocessen.

Vi tilbyder rådgivning omkring:

 • Industriel 3D-printfacilitet - produktion
  Rådgivning om hvilken teknologi man skal vælge til produktion – fordele og ulemper, demonstration af opbevaring og håndtering af materialer samt introduktion til Hybrid Manufacturing: 3D-print som integreret del af produktionslinjen.
 • Optimering af design
  Rådgivning om designregler for 3D-print (Design for AM, DfAM) i de tilgængelige materialer, anvendelse af celle-strukturer og letvægtsdesign, indbygning af vibrationsdæmpende egenskaber og kølekanaler samt design ift. orientering og understøttende supportstruktur.
 • Efterbehandling af 3D-print
  Rådgivning om muligheder for efterbearbejdning af 3D-printede emner.
 • Kvalitetssikring og certificering
  Rådgivning om kvalitetssikring, standardisering og dokumentation af 3D-printproduktion samt kvalitetssikring af indre geometrier med CT-scan.
 • Materialeudvikling til 3D-print
  Vi tilbyder rådgivning omkring mulighederne for at 3D-printe i nye materialer - både metal- og plastmaterialer. Det kunne fx være kobber, som er langt mindre anvendt end andre metaller som stål, aluminium og titanium, samt udvikling af nye plastmaterialer med grafen.
 • Investering i 3D-printteknologi
  Rådgivning omkring Investering i maskiner og udstyr til 3D-printproduktion samt råd og vejledning om valg af underleverandør.
 • Innovation og forretningsudvikling
  Rådgivning om fordele og ulemper om AM-teknologier og materialer, rådgivning om økonomiske betragtninger og mulighed for fleksibel værdikæde og ordreproduktion. 
 • Produktudviklingsforløb
  Hjælp til at komme fra idé til færdigt produkt - fx med støtte fra relevante offentlige puljer.
 • Kurser & Events
  Vi tilbyder en række kurser, events, open labs mv., der klæder din virksomhed på til at benytte 3D-print i produktionen.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere, om hvordan vi kan rådgive dig, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.